Centrul comercial specializat în tehnică agricolă, OZONTEGH SRL  cu sediul în Strășeni, este bine cunoscut în mediul agricultorilor din regiunea de Centru, iar de la un timp tot mai mult și de cei de la Nord și de la Sud. Aici, spre deosebire de alte întreprinderi specializate poți procura marea majoritate a mijloacelor destinate lucrărilor agricole: de la cele mai simple, cum ar fi diferite modele de foarfece pentru vie sau  livadă, până la dispozitivul sofisticat care funcționează pe baza legilor vibrației și poate fi utilizat la recoltarea fructelor, de la cireșe, mere, pere, nuci…

Centrul dispune de un variat parc de tractoare, de la cele mici, bune pentru lucrarea solului în grădina de lângă casă, până la cele cu zeci de cai putere folosite pentru lucrări agricole de proporții.

Managerii acestei întreprinderi, frații Nicolae și Ion Cherdivară au pus la cale businessul de comercializare a tehnicii agricole relativ de nu demult, doar de vre-o cinci ani. Au pornit-o modest, dar temeinic. Pentru a imprima afacerii o perspectivă, ei, chiar din start, au pus accentul pe diversificarea tehnicii agricole propuse agricultorilor. De rând cu tradiționalele tractoare și utilaje, vizitatorii sunt surprinși de mecanisme originale, care, odată procurate, simplifică operațiile tehnologice, ușurând cu mult munca țăranilor, fie că-i vorba de lucrări în câmp, în livadă sau în plantațiile de vii. Agregatele sunt importate din Germania, Japonia, Polonia, China, Italia, Franța și alte state producătoare de tehnică agricolă. Odată procurat, agregatul este pus la evidența firmei și în caz de necesitate, fermierii pot comanda la OZONTEGH  piesa de care au nevoie, comanda fiind executată în termenii convenabili cumpărătorului.

Încetul cu încetul, buna reputație câștigată prin muncă asiduă, prin permanenta perfecționare profesională,  dar și prin atitudinea  de parteneriat veritabil față de oamenii de afaceri de care-i leagă permanenta colaborare, a făcut ca businessul să sporească, astfel ca spațiul rezervat anterior, să devină neîncăpător.

În anul trecut, compania a pornit construcția unui nou sediu, în imediata apropiere de Strășeni, la intrarea din direcția Chișinăului.  Acum o săptămână noul edificiu a fost finalizat, pe terenul amenajat din preajmă fiind instalată tehnica expusă spre comercializare.  În ajun de sărbători, cu „intrarea în casa nouă” au venit să felicite această echipa unită prietenii, partenerii, beneficiarii, toți cei, care se bucură de succesele OZONTEH-ului și care apreciază la justa valoare aportul Centrului la dezvoltarea agriculturii pe meleagurile noastre.

 

Ion Codreanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here