Despre Noi

Publicaţia Periodică „Gazeta Satelor” este înregistrată la Ministerul Justiţiei cu numărul de identificare de stat-codul fiscal -1016620001719. Este una din puținele publicații periodice de limbă română scrise şi destinate cititorului din mediul rural.

Tematica săptămânalului este variată şi reflectă actualitatea în diferite aspecte, prioritate fiind acordată abordării problemelor din mediul sătesc, asistenţei informaţionale a agricultorilor, dezvoltării rurale în aspect economic, social şi cultural. Politica editorială este bazată pe principiile jurnalisticii profesionale: obiectivitate şi echidistanţă.

Abonații noștri  sunt aproximativ 200 de primării, producători și fermieri, membri ai asociațiilor agricole, inetelctualii din majoritatea localităților sătești și din centrele rationale de pe întreg  teritoriu al republicii.

Gazeta apare de mai bine de 16 ani, (anterior cu titlul “Curierul Agricol”), tirajul lunar variind de la 13 la 18 mii de exemplare şi este difuzată în majoritatea localităţilor săteşti din republică.

Periodicitatea este de 48 de numere pe parcursul anului.

„Gazeta Satelor” nu-i afiliată politic, este membru al Asociaţiei Presei Independente din Moldova.